8-grunde MLM distributører Fail

Der dusinvis af grunde til, hvorfor nogen et individ ikke kan være vellykket med sit netværk marketing forretning… eller enhver anden virksomhed for sags skyld.
Her er et par, som jeg kan tænke på ret off toppen af mit hoved:
IKKE BEHANDLE DET SOM EN VIRKSOMHED…
Network marketing eller MLM er bare en anden metode til distribution af en vare eller tjenesteydelse. Det er en “business” i enhver forstand af ordet. Mange nye forhandlere ikke klar over, at alle de samme færdigheder og dedikation til indsats, der er påkrævet for at få succes i enhver virksomhed, er nødvendige i deres MLM forretning.
UREALISTISKE FORVENTNINGER…
Desværre, denne industri har ry for at gøre det klang alt for let. Distributører, male i deres iver efter at bygge “nogen” form for organisation, for rosenrødt billede for at overbevise potentielle distributør at komme ombord. Dette er en bjørnetjeneste at industrien, rekruttere distributør, og udsigten. Erfarne og succesrige forhandlere gøre en masse “sigtning & sortering” at finde de rette perspektiver for deres organisation. De kræver, at udsigten hoppe igennem en masse af kvalificerede bøjlerne til at blive en del af holdet.
IKKE AT VÆRE TRAINABLE…
Hvis du ikke kan eller vil ikke tage coaching og instruktion så MLM er ikke for dig. Overraskende, er dem med stærke professional sælge færdigheder ofte de værste valg, du kan gøre for potentielle teammedlem. De ofte tror, at de skal “genopfinde hjulet” i overensstemmelse med deres sælger erfaring. Din vellykket upline kender”” Hvordan til at arbejde din virksomhed. Følge deres fodspor og duplikere den allerede vellykkede system.
DÅRLIGT VALG AF UPLINE…
Dit valg af din upline-sponsor er afgørende for din succes. De fleste nye distributører giver lidt eller ingen opmærksomhed på denne vigtige detaljer. Hvis du sponsor er ikke en god træner, eller er ikke villige til at gennemføre de systemer, der er nødvendige for at støtte dig… så har du den forkerte sponsor. Din sponsor, i den sandeste betydning af udtrykket, er din “partner i succes”. Dårlig kan kvæle din succes… et godt kan skyrocket dit overskud og høj grad forkorte vores læring og sælge cyklus.
Hvis du har en sponsor, der ikke tjener dine behov og derefter arbejde upline, indtil du finder en person, der vil give dig støtten du har brug for… og har al mulig ret til at forvente.
DÅRLIGT VALG AF VIRKSOMHED/PRODUKT…
Altid se på produktet først. Hvis du ikke “villigt” ville købe produktet og nyde dens fordele… Hvorfor tror du nogen andre ønsker? Gifte sig med produktet med dine egne interesser og behov. Hvis du er interesseret i wellness, sundhed & fitness, osv. derefter vælge et firma, der har en ledende position i disse produktlinjer. Fors¯g ikke at sælge noget du ikke kan få begejstrede… og som ikke udfylde et dokumenteret behov på markedet. Aldrig fejl “comp plan” for muligheden for… Lejligheden er i produktet. Den mest lukrative betale plan i verden vil ikke betale dig en skilling, hvis du ikke kan sælge produktet… og kunderne bestiller villigt ikke igen.
IKKE BESKÆFTIGER SIG MED FORBRUGSMATERIALER PRODUKTER OG TJENESTEYDELSER…
Din succes eller fiasko med nogen MLM vil blive høj grad bestemt af “consumability” af produktet. Hvis produktet er en “engangs” køb er modellens MLM succes tvivlsomt. Resterende indkomst afhænger consumability af produktet.
DIN EGEN MANGLENDE DISCIPLIN & TÅLMODIGHED…
Ingen virksomhed bliver vellykket straks. MLM er ikke anderledes. Du bør blive involveret med nogen MLM, kun hvis du er villig og i stand til at begå mindst et år med hårdt arbejde til byggeriet.
DIN MODVILJE MOD AT BEGÅ PENGE & TID TIL AT OPBYGGE DIN FORRETNING…
Opbygge en forretning kræver en vis forpligtelse af tid og penge til at lykkes. Du skal gøre tilgængeligt et minimum antal timer pr. uge til at “arbejde” i business… og du skal være villig til at investere de penge, der er nødvendige for reklame, forsyninger og leadgenerering. MLM er ikke en get-rig ordning, på trods af de vilde påstande fremsat af nogle. Network marketing er en virksomhed, der kræver det samme niveau af engagement, som at komme til toppen af enhver Fortune 500 selskab tager.
Med MLM, men du ejer virksomheden og der er ingen vilkårlige boss bestemmelse af dit værd.
© Copyright 2005 Thom Reece alle rettigheder forbeholdes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.