DeFazio: S. Oregon ‘Nye Appalachia’ – POLITISK

De kan hoppe fremad 14 fod eller deromkring, så deres område skal være adskilt af en slugt. De kan hoppe op på din ryg og bider dig i halsen (det kunne også være en spiller bid), krydsfiner partering af dine ryghvirvler og dræbe dig med det samme. De er utrolig stærke og uforudsigelige og kan dræbe dig, selv når de spiller. Selv hvis du har taget dem, med alt den kærlighed og pleje, som deres naturlige mor ville give (og hun ville dø for at beskytte dem) at de ikke vil føle kærlighed eller respekt for dig, når de er fuldt udvokset. Når tigre er gamle, at de ikke længere føler, at de elsker deres mor, og hvis de løb ind i hende i det vilde de vil dræbe hende.

Alle de vilde katte, kastreret eller ej, mand eller kvinde, vil spray spand masser af urin over alt, hvad de ønsker at gøre krav på som deres. Opdatering Feb. 6, 2013 — SARASOTA – i Løbet af weekenden, en 35-årig tiger træner mistede livet i Mexico, når en af de store katte angreb ham under en cirkusforestilling. Du vil aldrig være i stand til lovligt at flytte lang-distance med din store kat, fordi den fangne vilde dyr Sikkerhed Loven forbyder at flytte store eksotiske katte, på tværs af stat linjer. Mange progressive stater forbyder den praksis, at holde vilde katte i fangenskab. Det giver også byer og amter mulighed for at forbyde private ejerskab af vilde dyr helt.

En overflod af tigre i et ureguleret marked kan betyde tragedie for dyrene. En tiger ‘ s levetid i fangenskab kan være 25 år eller mere. Men tigre nå voksenalderen inden for 2,5 år. Loven kræver, at amter og byer for at registrere farlige vilde dyr, såsom tigre med lokale dyr kontrol. For mange år, Texas havde ingen regulering af farlige vilde dyr. Det er en sjælden individuelle ja, der har de finansielle ressourcer, udholdenhed og dedikation til at holde disse dyr velnærede, ren, med masser af plads til den frie bevægelighed, og på samme tid, sikkert væk fra den menneskelige befolkning. Urinen er ætsende og vil ødelægge deres bur vægge i en meget kort periode, så vil du være under konstant ombygning.

Du kan ikke forestille dig, hvad det gør ved den ark rock væggene i dit hus eller træ. Hvert ark, skal overlappe det næste ark i mindst et par bølger. Du kan finde ud af, at en fyr, to kilometer ned af vejen, fra du ejer et par tigre, når et kvarter barn går op til hegnet, og er blevet såret eller dræbt. Du ønsker måske at tack taget ned til platform, mens du installerer soffits at sikre, at intet rykker. Disse ture til dyrlægen vil forlade dit nye van duftende som en kloak, og intet vil få at lugte ud. Det betyder ikke krusning som lav vægt papirer.