Der gør en god rejse Nurse?

Der gør en god rejse Nurse?

På nogle niveauer arbejder som professionel rejse sygeplejerske ser kan lide det ideelle job. Det giver sygeplejersker mulighed for at bo og arbejde i forskellige dele af landet. De kan interagere med nye mennesker. Rejse sygeplejersker trække i en god løn. De gøre venner over hele landet. De kan rykke sydpå om vinteren og nord om sommeren. Hvis de har lyst til at tage et par måneder off, behøver de ikke at bekymre dig om at forklare ting for deres chefer; de give bare sig selv et par måneder til at forbedre deres mentale sundhed, før de acceptere en ny opgave. Rejse sygeplejersker hævder, at deres arbejdspladser giver dem mulighed for at genetablere deres patient fokuserede medicin. Sygeplejersker har fremragende medicinsk og dental fordele. Hvem ville ikke ønsker at være en rejse nurse?

Virkeligheden er, at ikke enhver, der kommer ud af en sygepleje program ikke er egnet til en karriere som en rejse nurse.

Når du overvejer et liv som en rejse nurse nødt du til at spørge dig selv, hvis du virkelig gerne rejse. Livet af en rejse nurse rejser alvorlige, hårde kerne. Rejse sygeplejersker er konstant på farten, går fra én tilstand til en anden, idet tildelingen efter tildelingen. Alle de bevæger sig rundt i sidste ende tager en vejafgift på krop og sjæl.

Husk på at rejse sygeplejersker arbejder, dette er ikke en familie ferie, og de er ikke tilbage pakning i hele Europa. Mens de er på en tildeling rejse sygeplejersker er på en tidsplan. De forventes at betænkningen til at arbejde, på tid, i begyndelsen af hver enkelt af deres skiftehold. Mens de arbejder de beskæftiger sig med syge og sårede. De forventes at give et hundrede og ti procent af sig selv, mens de arbejder. Rejse sygeplejersker gå væk på arbejde, ikke for at feste.

Har du en nem tid at få nye venner? Rejse sygeplejersker vil konstant byer hvor de er fremmede. De kender ikke nogen i disse steder. For at deres erfaring til at være positive skal de have et talent til at omdanne komplet fremmede til nære venner.

Sygeplejersker, der har en væsentlig anden kan have svært ved at tilpasse sig til livet som en rejse nurse. Medmindre den betydelige andre er i stand til at rejse fra et sted til et andet er det vanskeligt at bo sammen som et par. En omstændighed, når rejse sygepleje virker når et par beslutter at arbejde i tandem og er i stand til at finde sygepleje opgaver i samme hospitaler og medicinske facilitet.

Før du underskriver med en ammende agentur beslutte, om du kan tåle bevæger sig væk fra din familie, venner og kæledyr. Arbejde som en rejse nurse vil kræve dig til at tilbringe flere måneder fra din hjemby.

Omhyggeligt overveje alle krav og ansvar forventes fra en rejse nurse, før du underskriver med en ammende agentur. Kvaliteter, som en god rejse nurse bør omfavne er en gejst for eventyr, en stærk arbejdsmoral, tillid til deres medicinsk viden, og en selskabelig personlighed. Hvis du er en sygeplejerske med mindst et års erfaring med at arbejde i en hospital og føler, at du ville gøre og fremragende rejse nurse starte placere din ansøgning på agenturer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.