Få et lån og konsolidere gæld

Er det muligt at få et lån, hvis du har dårlig kredit? Ja, det er muligt at få et lån uden renter, selv med dårlig kredit eller ingen kredit, men långivere vil opkræve dig en langt højere rente, end hvis du kun havde god kredit. Hvis du spørger “kan jeg få et lån med dårlig kredit”, så er der et par ting, du kan gøre. Først og fremmest, hvis det overhovedet er muligt, så prøv at begynde at genopbygge din kredit, før der ansøges om et lån. Dette kan være den sværeste opgave for nogle, men ved at tage små skridt til at forbedre din kredit, før du ansøger om et lån, vil du være i stand til at spare penge på renter og blive godkendt til et lavere lånebeløb. Her er et par muligheder for at forske, hvis du leder efter en dårlig kredit lån.

Først skal du tænke nøje over den type lån, du allerede har. Der er lån derude for ting som høje renter eller hjem lånekapital, for eksempel. Tænk over, om disse typer af lån er virkelig det værd. Et lån på en høj rente kan ende med at koste dig i det lange løb, hvis det ikke er noget, du kan betale tilbage. Der er en masse gode muligheder derude for lavt forrentede lån, så hvis der er nogle ting, du er interesseret i, skal du sørge for at shoppe rundt, før du træffer en beslutning.

En medunderskriver kan være nyttig, når du låner for første gang. Du kan bruge en medunderskriver til at spare på renten for det første år af lånet og derefter tilføje medunderskriveren senere. En kredit-builder lån er en form for medunderskriver lån, hvor to personer underskrive lånet dokumenter i stedet for én. Fordi kredit-builder lån er temmelig almindelige, de fleste långivere faktisk tilbyde denne type lån til nye kunder. Fordi det virker mere som en usikret lån, behøver långiver ikke at yde sikkerhed i form af ejendom, såsom i en co-signing situation.

Denne form for kortfristede lån er egentlig ikke designet til at hjælpe dig med at opbygge din kredit mere end de er at få et lån, som du kan betale med det samme. De giver dig simpelthen mulighed for at låne penge i en kort periode. De har tendens til at blive brugt af forbrugere, der ikke har meget kredit historie og af folk, der ikke ønsker at sætte nogen penge ned, enten. Hvis du tænker nøje over årsagerne til, at du har brug for et kortfristet lån, vil du dog opdage, at de virkelig kan hjælpe dig. For det første har kortfristede lån normalt meget lave renter, hvilket betyder, at du i løbet af et år har betalt næsten alle de penge tilbage, du lånte. Selv hvis du ikke betaler det tilbage på én gang, i løbet af flere måneder til et år, vil du ende med at betale tilbage mere, end du ville have betalt tilbage på dit kreditkort eller bil lån, og det kan spare dig penge.

Du bør også tænke nøje over, om du skal bruge denne type lån til at hjælpe dig med at opbygge din kredit score. Disse typer af lån har en tendens til at have meget høje renter, så du bliver nødt til at være i stand til at tilbagebetale dem hurtigt, hvis det overhovedet er muligt, ellers risikerer du at miste dem. Hvis du ønsker at bruge dem til at hjælpe med at opbygge din kredit score, overveje at tegne kun det absolutte minimum, der kræves af långiver, og derefter gøre alle dine betalinger til tiden. Hvis du regelmæssigt foretager disse betalinger, kan långivere begynde at tilbyde dig bedre vilkår. For eksempel, hvis du kan foretage en månedlig betaling på tre hundrede dollars, og du betaler lånet tilbage i sin helhed hver måned, kan långivere reducere renten med tyve procent, fra ti procent til otte procent.

Glem ikke, når du handler for et boliglån online, at der stadig er masser af långivere, der tilbyder rimelige tilbud på den type gæld, du har. Hvis du har en stor mængde kreditkort gæld, eller gemme kort gæld, der er nogle långivere, der vil tilbyde dig en god handel, når det kommer til en konsolidering lån. Sørg for at læse alle de med småt på kontrakten, før du underskriver, og at du forstår alle de gebyrer og afgifter, før du forpligter dig. Med nogle forskning bør du være i stand til at finde nogle gode tilbud.