Få i spillet med en Stellar CV

Under job hunter’s marked af 1990erne, arbejdsgivere afregning for mindre end kvalificerede kandidater, fordi kandidatdatabase var så lille. Job jægere var i stand til at navngive deres pris og arbejdsgivere opfylder deres krav.

Job klima er meget anderledes i dag, end den var for et par år siden. Job jægere har glemt hvordan man skulle præsentere sig selv til en potentiel arbejdsgiver. Deres job Søg færdigheder er fattige og de kæmper for at finde beskæftigelse.

I dagens jobmarkedet er et CV, som fremhæver resultater og færdigheder afgørende for karriere succes. Det er tid til at komme tilbage til basics. Arbejdsgiverne ikke længere afregning for den gennemsnitlige job kandidat. Bolden er på deres banehalvdel nu og de har den øverste hånd.

Dit CV er din telefonkort. Derfor bør det skiller sig ud fra resten og gå den ekstra mil i præsentere dig som den mest kvalificerede kandidat.

En effektiv CV er…

Din billet til et interview

Cv’et tjener som en introduktion af dine kvalifikationer. Dens eneste formål er at vinde et interview.

Dagsorden setter til interview

Interviewere vil bruge dit CV som en sporvidde for interview spørgsmål.

En påmindelse

Når interviewet er overstået, har den ansættende leder deres noter og dit CV som en påmindelse om dine kvalifikationer. Mens du ikke har kontrol over hvad intervieweren beslutter sig for at skrive i deres noter, har du kontrol over hvad der er skrevet i dit CV. For det meste, kan CV være din sidste ord.

Et solidt første indtryk

I de fleste tilfælde, vil arbejdsgiveren kun har dit CV til at evaluere din job ydeevne. Dit CV bør positionere dig som den bedste kandidat til jobbet.

En ineffektiv CV er…

Et personligt dokument

Dit CV bør understrege, hvilken form for arbejde du søger, hvad du ved, hvad du har vist, og hvilken umiddelbar bidrag du kan bidrage til den ansættende virksomhed. Dit CV bør ikke omfatte din personlige statistik, såsom højde, vægt, hår/øjenfarve, osv. Det bør heller ikke listen din fødselsdato, civilstand eller CPR-nummer.

Nemt at skrive

Hvis du har skrevet dit eget CV eller forsøger at skrive dit eget CV, du kan bevidne det faktum, at genoptager er svært at skrive. Minder om tidligere resultater og præsentere dem på en overbevisende måde kan være hårdt. Også, hvis du ikke er målet om dine egne resultater, kan dette forvrænge, hvordan din karriere oplysninger præsenteres.

En one-size passer alle marketing værktøj

CV skriftligt, der ikke er nogen regler. Jeg er sikker på, du har læst artikler, dit CV bør kun være én side, eller at dit CV bør være i kronologisk format eller det ikke læses. Sandheden er, at hver jobsøgende har et andet sæt af omstændigheder og panserskib regler eksisterer ikke genoptage skriftligt. Det er vigtigt, at du vurdere din situation og komme til en konklusion, der passer til din virkelighed.

En magisk pille

For at dit CV skal være effektiv, skal du vide hvordan man bruger det. Besvare ønsker annoncer eller sende dit CV på internettet kommer ikke til at få dig de resultater du ønsker. Du skal være en aktiv job søgepersonens og bruger cv’et som katalysator for din jobsøgning – ikke som din eneste værktøj. Dit CV skal omfatte typen job, du ønsker, hvad du ved, hvad du har gjort, og hvad du tilbyde en arbejdsgiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.