Konsolidere, inden det er for sent.

Kreditkort har revolutioneret den indkøb erfaring siden Diners Club frigivet den første kreditkort i 1950.
Det gav forbrugerne begrænset kredit, til tider, endda overgået deres egen personlig opsparing. Det tillod dem at købe varer de normalt ikke har råd til en lige kontanter køb. Det gav også bekvemmeligheden ved ikke at behøve at bære forladninger af dollarsedler.
Således i gennemsnit amerikanske husstande besidder 4 kreditkort eller ialt 13 betalingskort herunder gæld kort og gemme kort bortset fra kreditkort. Der er faktisk, 1,3 milliarder betalingskort i omløb i USA.
Men hvis du tror, at kreditkort har gjort livet for moderne amerikanske forbrugere lettere, så tro om igen.
Statistikker viser, at den gennemsnitlige kreditkort gæld hver husholdning per måned er $4.800. Dette fører til 1,3 millioner kreditkort indehavere at erklære konkurs i 2003.
Og hvis du anser dig selv stadig påvirket af dette, derefter overveje denne ene: ved pensionering, de fleste amerikanere kan kun forvente at modtage omkring 37% procent af deres årlige pensionsindtægter på grund af gæld betaling, forlader dem for at afhænge af regeringen, familie og velgørenhed.
Det er skræmmende. Så før du finde dig selv i samme situation, kan det være tid til at evaluere din kreditkort gæld.
Én måde at løse gæld, som du måske overveje er kreditkort konsolidering.
Så hvad er kreditkort Gæld konsolidering?
I en nøddeskal, kreditkort konsolidering tager alle dine kreditkort gæld gebyrer og konsolidere dem i én månedlig betaling. Denne måde, behøver du ikke at bekymre sig om styring af betalingerne individuelt. Bortset fra det, kan det også give dig de ekstra fordele:
Reducere rentebetalinger
Frafald sent og overarbejde gebyrer
Lave månedlige betalinger
Gældslettelse på kortere tid
Kredit forbedring
Spare flere penge i det lange løb
Du skal også vide, at der er faktisk to hovedtyper af kreditkort konsolidering.
Først er gennem et kreditkort rådgivning firma. De bistår forbrugere ved at konsolidere alle deres månedlige betalinger i én enkelt betaling og derefter sprede dette til kreditorerne på vegne af forbrugerne, indtil de er gældfri.
Anden typen er gennem et hjem ansvarlig lånekapital eller andre sikrede lån. Dette gøres ved at udveksle en usikret gæld (såsom kreditkort gæld) for en sikrede gæld (en bakket op af specifikke aktiver som fast ejendom).
Nu, kreditkort Gæld konsolidering er ikke et magisk balsam, der vil drive alle dine kreditkort gæld utilpashed væk. Men det vil gøre betaler alle dine gæld lettere og kan spare dig penge i det lange løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.