Lær hvad Trend Trading virkelig er

Her er et simpelt spørgsmål-hvad er handel? For at besvare, måske nødt ikke så enkelt, vi først til at forstå hvad handel er ikke. Handel handler ikke om at købe de mest fantasifulde diagram, hængende til noget, fordi det er et godt køb eller følelse godt om dig selv, fordi du kan gå til cocktailparty og forholde sig til hvad alle andre siger. Handel handler om at tjene penge, periode.
Der er software-systemer, der skaber smukke farver og fortælle dig hvilke bestande er sikkert at købe, fordi de har flyttet en bestemt måde i fortiden. Hvis en bestemt bestand har stået op og op og op, konkluderer en tendens follower, at bestanden fortsat bevæger sig op! Dog for at følge en bestand sande potentielle fremskridt, ville du hellere vente på et edb-program, eller være aktivt og direkte involveret i dets opstigning?
Billede et æble i midten af et værelse, omgivet af 10 forhandlere. Overvej et øjeblik, hver erhvervsdrivende køber apple indtil alle har ejet den. Hvad er at apple værd? Det er værd at kun hvad nogen vil betale for det. Person #1 køber apple for $1 og tager en bid. Person #2 derefter betaler $2 for den samme apple og tager en anden bid. Person #3 betaler $3, og så videre indtil endelig den sidste person tager den sidste bid. Ja, apple er stadig værd at kun hvad næste person skal betale for it-no mere og bestemt intet mindre. Den eneste person til venstre for at sælge det til er den, der gik ind i stuen en time for sent, ser på Apples seneste pris historie, konsulterer sin software, der siger den ildelugtende apple har haft en fantastisk pris ydeevne, og bestemmer, at det er en umagen værd Køb. Det er netop definitionen af trend trading.
Tag ikke fejl, vellykket handel er om du versus den fyr sidder ved siden af dig med den smukke software. Ikke talje din tid handel med diagrammer, tilbringe din tid skæve hvordan futures-markedet virkelig arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *